O NAS

Naszym celem jest publikowanie recenzji barów i restauracji, relacji z pysznych imprez i felietonów o tematyce kulinarnej. Bierzemy udział w popularyzacji ciekawych smaków oraz inicjatyw środowiska gastronomicznego. Pomagamy też przy wyborze restauracji - szkoda czasu i pieniędzy na słabe jedzenie.
Chętnie nawiążemy współpracę związaną z tworzeniem tekstów lub inną formą promocji. Zapraszamy do kontaktu z nami: czysmakuje@o2.pl



AUTORKA ZDJĘĆ I OPRAWY GRAFICZNEJ ORAZ WISIENKA NA TORCIE:
Katarzyna Ginalska (Łaszek): wrażliwa smakoszka, uwrażliwiona rekruterka i przewrażliwiona wielbicielka żabek
Typ dania: Jej popisowe.

Na koncie współpraca (zdjęcia) m.in. z:
Gazetą Wyborczą
Kuchnia+
KUKBUKiem
oLublinie.pl
oraz wszystkimi, którzy poproszą Ginalskiego o zdjęcia.


REDAKTOR NACZELNY I BEZCZELNY
Piotr Ginalski
: były garkotłuk, obecnie pożeracz szlifujący bazgrolenie.

Typ dania: Ostrygi z cytryną.

A konkretniej: absolwent Dziennikarstwa i Komunikacji Społecznej oraz posiadacz zakurzonego już dyplomu kucharza. Współpracowałem m.in. (teksty) z : 
AGORA S.A (Gazetą Wyborczą)
Kuchnia+
KUKBUKiem
Miesięcznikiem A4
Magazynem Lubelskim LAJF
oLublinie.pl

Komentarze

  1. POZDRAWIAM TĄ REDAKCJĘ Z WARSZAWY, ROBERCIK.

    OdpowiedzUsuń
  2. Panie Ginalski jeśli coś jest nie smaczne i ma pan obiekcje ja bym to zareklamował lub nie zjadł a pan negatywnie ocenia czyjeś dania a co najdziwniejsze zostawia puste talerze (prawie wylizane) dla mnie to wystarczające by stwierdzić że lubi pan pisać bzdury dla własnego kaprysu i nie ma pojęcia o gotowaniu .

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Szanowny Panie Anonimowy,

      proszę baczniej obserwować. Może wyraz twarzy powie coś więcej ;) . Temat jest warty dyskusji, ale nie lubimy polemiki z kimś bliżej nieokreślonym.

      Z wyrazami szacunku,
      Piotr Ginalski

      Usuń

Prześlij komentarz