- Paweł Gałecki w finale Pasta World Championship
- Święto Wina w Janowcu – 2018
- Kazimierskie Winobranie – kolejny powód, by wybrać się nad Wisłę
- Lubelskie restauracje Slow Food – relacja
- Świnki rasy puławskiej – śniadanie Slow Food
- Gault&Millau 2016 – wybór dyskusyjny
- Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych – Pan tu nie stał!
- Najlepsze i najgorsze dania 2014 roku
- TOP 3: Alter, Perłowa, Piano
- Day&Night w Hotelu Willowa – degustacja nowego menu
- Pokaz kuchni molekularnej – rozwój gastroświadomości poprzez zabawę
- Złoty Potok – przystanek w poszukiwaniu smaku
- Święto Młodego Cydru – bo spróbować trzeba
- Korona Smakosza – w końcu dobrze trafiliśmy
- Europejski Festiwal Smaku 2014 – dzień III i IV
- Europejski Festiwal Smaku 2014 – dzień I i II
- Świętomięs Polski – relacja
- Grasica, polewka, maczanka – zapomniane smaki dla wścibskich
- Produkty regionalne – inspiracją kuchni lubelskiej
- Święto Wina w Janowcu – 2014
- Festiwal „ kochamWINO ” – relacja
- Podsumowań ciąg dalszy
- Najlepsze restauracje roku 2013
- Europejski Festiwal Smaku – 3 dni poza światem
- Kilka smaków Tunezji
- Spolszczenia w kuchni
- Pogadanka o barankach
- Święto Wina w Janowcu – w końcu!
- Majówka z nalewkami
- Kopi Luwak i Mehmet Efendi - o kawie
- „Historia polskiego smaku” - warto wiedzieć więcej...
- Wstawajcie! Czas na śniadanie
- Niezły Meksyk!
- Top Ten – burza mózgów i smaków
- Czy smakuje?
- Europejski Festiwal Smaku – żaden tam festyn
- Jastarnia – sprawozdanie
- Jarmark Jagielloński - po co komu rycerze?
- Organic food by lubelskie –pokaz pełną gębą
Komentarze
Prześlij komentarz