ROZMAITOŚCI


  1. Paweł Gałecki w finale Pasta World Championship
  2. Święto Wina w Janowcu – 2018
  3. Kazimierskie Winobranie – kolejny powód, by wybrać się nad Wisłę
  4. Lubelskie restauracje Slow Food – relacja
  5. Świnki rasy puławskiej – śniadanie Slow Food
  6. Gault&Millau 2016 – wybór dyskusyjny
  7. Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych – Pan tu nie stał!
  8. Najlepsze i najgorsze dania 2014 roku
  9. TOP 3: Alter, Perłowa, Piano
  10. Day&Night w Hotelu Willowa – degustacja nowego menu
  11. Pokaz kuchni molekularnej – rozwój gastroświadomości poprzez zabawę
  12. Złoty Potok – przystanek w poszukiwaniu smaku
  13. Święto Młodego Cydru – bo spróbować trzeba
  14. Korona Smakosza – w końcu dobrze trafiliśmy
  15. Europejski Festiwal Smaku 2014 – dzień III i IV
  16. Europejski Festiwal Smaku 2014 – dzień I i II
  17. Świętomięs Polski – relacja
  18. Grasica, polewka, maczanka – zapomniane smaki dla wścibskich
  19. Produkty regionalne – inspiracją kuchni lubelskiej
  20. Święto Wina w Janowcu – 2014
  21. Festiwal „ kochamWINO ” – relacja
  22. Podsumowań ciąg dalszy
  23. Najlepsze restauracje roku 2013
  24. Europejski Festiwal Smaku – 3 dni poza światem
  25. Kilka smaków Tunezji
  26. Spolszczenia w kuchni
  27. Pogadanka o barankach
  28. Święto Wina w Janowcu – w końcu!
  29. Majówka z nalewkami 
  30. Kopi Luwak i Mehmet Efendi - o kawie
  31. „Historia polskiego smaku” - warto wiedzieć więcej...
  32. Wstawajcie! Czas na śniadanie
  33. Niezły Meksyk!
  34. Top Ten – burza mózgów i smaków
  35. Czy smakuje?
  36. Europejski Festiwal Smaku – żaden tam festyn
  37. Jastarnia – sprawozdanie
  38. Jarmark Jagielloński - po co komu rycerze? 
  39. Organic food by lubelskie –pokaz pełną gębą

Komentarze