ROZMAITOŚCI


  1. Święto Wina w Janowcu – 2018
  2. Kazimierskie Winobranie – kolejny powód, by wybrać się nad Wisłę
  3. Lubelskie restauracje Slow Food – relacja
  4. Świnki rasy puławskiej – śniadanie Slow Food
  5. Gault&Millau 2016 – wybór dyskusyjny
  6. Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych – Pan tu nie stał!
  7. Najlepsze i najgorsze dania 2014 roku
  8. TOP 3: Alter, Perłowa, Piano
  9. Day&Night w Hotelu Willowa – degustacja nowego menu
  10. Pokaz kuchni molekularnej – rozwój gastroświadomości poprzez zabawę
  11. Złoty Potok – przystanek w poszukiwaniu smaku
  12. Święto Młodego Cydru – bo spróbować trzeba
  13. Korona Smakosza – w końcu dobrze trafiliśmy
  14. Europejski Festiwal Smaku 2014 – dzień III i IV
  15. Europejski Festiwal Smaku 2014 – dzień I i II
  16. Świętomięs Polski – relacja
  17. Grasica, polewka, maczanka – zapomniane smaki dla wścibskich
  18. Produkty regionalne – inspiracją kuchni lubelskiej
  19. Święto Wina w Janowcu – 2014
  20. Festiwal „ kochamWINO ” – relacja
  21. Podsumowań ciąg dalszy
  22. Najlepsze restauracje roku 2013
  23. Europejski Festiwal Smaku – 3 dni poza światem
  24. Kilka smaków Tunezji
  25. Spolszczenia w kuchni
  26. Pogadanka o barankach
  27. Święto Wina w Janowcu – w końcu!
  28. Majówka z nalewkami 
  29. Kopi Luwak i Mehmet Efendi - o kawie
  30. „Historia polskiego smaku” - warto wiedzieć więcej...
  31. Wstawajcie! Czas na śniadanie
  32. Niezły Meksyk!
  33. Top Ten – burza mózgów i smaków
  34. Czy smakuje?
  35. Europejski Festiwal Smaku – żaden tam festyn
  36. Jastarnia – sprawozdanie
  37. Jarmark Jagielloński - po co komu rycerze? 
  38. Organic food by lubelskie –pokaz pełną gębą

Komentarze