ROZMAITOŚCI

  1. Kazimierskie Winobranie – kolejny powód, by wybrać się nad Wisłę
  2. Lubelskie restauracje Slow Food – relacja
  3. Świnki rasy puławskiej – śniadanie Slow Food
  4. Gault&Millau 2016 – wybór dyskusyjny
  5. Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych – Pan tu nie stał!
  6. Najlepsze i najgorsze dania 2014 roku
  7. TOP 3: Alter, Perłowa, Piano
  8. Day&Night w Hotelu Willowa – degustacja nowego menu
  9. Pokaz kuchni molekularnej – rozwój gastroświadomości poprzez zabawę
  10. Złoty Potok – przystanek w poszukiwaniu smaku
  11. Święto Młodego Cydru – bo spróbować trzeba
  12. Korona Smakosza – w końcu dobrze trafiliśmy
  13. Europejski Festiwal Smaku 2014 – dzień III i IV
  14. Europejski Festiwal Smaku 2014 – dzień I i II
  15. Świętomięs Polski – relacja
  16. Grasica, polewka, maczanka – zapomniane smaki dla wścibskich
  17. Produkty regionalne – inspiracją kuchni lubelskiej
  18. Święto Wina w Janowcu – 2014
  19. Festiwal „ kochamWINO ” – relacja
  20. Podsumowań ciąg dalszy
  21. Najlepsze restauracje roku 2013
  22. Europejski Festiwal Smaku – 3 dni poza światem
  23. Kilka smaków Tunezji
  24. Spolszczenia w kuchni
  25. Pogadanka o barankach
  26. Święto Wina w Janowcu – w końcu!
  27. Majówka z nalewkami 
  28. Kopi Luwak i Mehmet Efendi - o kawie
  29. „Historia polskiego smaku” - warto wiedzieć więcej...
  30. Wstawajcie! Czas na śniadanie
  31. Niezły Meksyk!
  32. Top Ten – burza mózgów i smaków
  33. Czy smakuje?
  34. Europejski Festiwal Smaku – żaden tam festyn
  35. Jastarnia – sprawozdanie
  36. Jarmark Jagielloński - po co komu rycerze? 
  37. Organic food by lubelskie –pokaz pełną gębą

Komentarze