RECENZJE

  1. Parowooz – licencja na rozgotowanie
  2. Klubojadalnia Przystanek Korzeniowa – słuszna koncepcja
  3. Takushi Sushi – pewniak w niepewnym kulinarnie mieście
  4. Pyszny Zajazd – Rewolucje z obliczem faworków i pomidorków
  5. Spokojna2 – na chleb z masłem
  6. Shani Jani – karmią dobrze, ale pozwalają na zbyt wiele
  7. Restauracja „Kulturalna” w hotelu Arche – elegancka stołówka
  8. Grill Bar Szyk Szaszłyk – mają dobre tempo
  9. Manifest. Kuchnia i Wino – dla nas to wesoła noWina
  10. Muuucho - na trupie Czarciej Łapy
  11. Łubinowe Wzgórze – przytulny, czerstwy chleb i miła, sucha cielęcina
  12. Tinto – na jedzenie i wino
  13. Hotel Korona – regionalny por z curry
  14. Musi Sushi – „musi tak”!
  15. Szczupak LubLIN – umiemy szybko zapomnieć
  16. Studnia - wrócimy, jak zorganizują kulig
  17. Montis Hotel&SPA – cicho, smutno, nerwowo
  18. Hotel Wieniawski – więcej niż Trzy Romanse
  19. Królewska Gruzja – organizujcie się w grupy
  20. ZATAR mezze & hummus & grill – na Solnej nadal smacznie
  21. Wyspa Wisła – dlaczego nie może być lepiej?
  22. Bistro Kartoflisko – stolik z widokiem na bulwy
  23. Szeroki Lipniak – tylko, że to wszystko już było…
  24. Just Crafted – żadnej spiny
  25. Rozanna – a jakby tak, postarać się bardziej?
  26. Rezydecja Eger – bezkonkurencyjna
  27. Fresh Kitchen – do filozofowania po wegańsku
  28. Siedem Życzeń – Wieczór Smakosza
  29. Willa Filiks – punkt dla Nałęczowa
  30. Szczupak Lublin – przygoda z PGE – Prąd, Gotowanie, Ewakuacja
  31. Chapter One by Piotr Kwiatosz – jeszcze nie byliście?
  32. Kuźnia smaku - nie ma czasu na pierdoły
  33. Cafe Mari – na jesienny lanczyk
  34. Dymiona Gęś – podnoszą poziom
  35. Gospoda Sto Pociech – potrafią wyleczyć z łażenia po knajpach
  36. Kuchnia i Wino – tam nie tylko na wodę
  37. Ser-o!-mania. Vicenti po „Kuchennych Rewolucjach” – jakoś to będzie
  38. Zagroda Guciów – smacznie, ale czy domowo?
  39. Munchies – królowie lata
  40. Browar Lublin – zawsze ktoś się napatoczy
  41. Karczma Nałęczowska – jest w czym wybierać
  42. Pijalnia Czekolady E.Wedel Nałęczów – bez pytań
  43. Kaslik – magnes na warszawkę
  44. Zaczarowana Dorożka – i jak tu dogodzić?
  45. Koper Włoski – w sumie smaczne obiecanki cacanki
  46. Phuc Phuc – wszystko robią nie tak jak trzeba 
  47. Heban – miło posiedzieć, ale kuchnia musi okrzepnąć
  48. Vicenti – street food? Nie do końca
  49. Victoria – mieliśmy dobre intencje
  50. Il Posto di Luca Santarossa – dobrej pizzy z żółwikiem nigdy za dużo
  51. Dwór Anna – dobry kelner to skarb
  52. Hotel Wieniawski – Walentynki
  53. Pan Masala – gdyby gotowali tak, jak dla siebie...
  54. Niezły Meksyk – muszą się rozgrzać
  55. Oto Ivo – kręci się to smaczne szaleństwo
  56. 2 PI ER – Jest smacznie, a to dopiero początek
  57. Sarzyński – Nowy szef kuchni, nowa nadzieja
  58. Nowy świat – Stek z kalafiora, a wątróbka z dorsza
  59. U Kucharek – niezłe pierogi
  60. Chleb Powszedni – między wódką, a zakąską
  61. Panie Przodem – to Łaszek pierwszy, ale ja zaraz za nią
  62. Czarna Owca – nie samym burgerem człowiek żyje
  63. Zajazd Marta – grzanki ze stołu, ale dziczyzna dobra
  64. Alan Hugs – niezły start
  65. Czarcia Łapa – wracać się nie chce...
  66. Pizzeria Rynek 5 Galeria Spirala – gdyby nie świeży ananas...
  67. Podwórko, Plener, Radość – gra całkiem smacznych słów
  68. Giuseppe – bezpieczny wybór
  69. Pepe&Roni, Sevi Kebab, Lubię To – pizza, kebab, zapiekanki
  70. Burger Store – niekoniecznie
  71. Okopova Cafe – chodzi za nami
  72. Don Cesar – burrito na kołach
  73. KOGEL MOGEL – chce się zostać
  74. U Elizy – jeść legendę
  75. Pałeczkami Sushi – po co reszta menu?
  76. Kawa i Ława – duszno i rubasznie
  77. Le Monde – odhaczona
  78. Eat&Go – przed każdym kursem MPK
  79. Tam Gdzie Zawsze – zgodnie z trendami
  80. Makarun – street food al dente
  81. Thai Story – nie wszystko naraz
  82. Custom Pizza Truck i Viva La Pizza – odświętnie
  83. Valentino. Chleb i wino – 10 osób to za mało
  84. Od Kuchni – prawda czasu, prawda ekranu
  85. Gruzja – pierwsza wieczerza
  86. G20 – akt drugi: restauracja
  87. Złoty Smok – upadek mrocznej legendy
  88. Pomylone Gary – wegańskie wspomnienie
  89. Vanilla Cafe – na deptaku też można zjeść
  90. Bar 8 – klientów się nie wybiera
  91. Batumi – w bocznych uliczkach jest smaczniej
  92. Cafe Mekan – bo kebap niejedno ma oblicze
  93. Hotel Wieniawski – będzie się działo
  94. Bierhalle – na jedną wizytę
  95. Indian Palace – tam bliżej
  96. Nasz ranking lodziarni
  97. Amanti di Pizza – odważnie i rozważnie
  98. Ambaras – a jednak czegoś brak...
  99. BeerBurger – musi się udać?
  100. Orientacja – Azja coraz smaczniejsza
  101. Enjoy Club & Bowling
  102. Jazzve – wszystko się ułoży…
  103. Ivo Italian – każdy klient recenzentem
  104. Casino Royale – Janusz pije piwo
  105. Armenia – Polak doceni
  106. G20 – pinczosy i czinosy
  107. Ed Red – od ryjka do ogona
  108. OSTRO BISTRO – nieźle kombinują
  109. Takushi Sushi – recenzja recenzji
  110. Bistro Mojego Brata – trafia w oczekiwania
  111. Carmen – przy okazji Gault&Millau
  112. Siedem Życzeń – wystarczy nam jedno
  113. Umeå– oni szanują mięso
  114. Koncertowa – najciemniej pod latarnią
  115. Cukiernia Sowa – na lody nawet w zimie
  116. Piano – Czuby mają gdzie zjeść!
  117. Soul Food Lublin – przecierają szlaki
  118. Vanett – prawie zapomnieliśmy
  119. Tu burger – odhaczony
  120. Perłowa Pijalnia Piwa – trzy razy TAK
  121. Wegetarianin – zostaniemy przy mięsie
  122. Kazimierzówka – ciężko jeść w upale
  123. Lwów – robienie masy
  124. Alter – fachowcy
  125. Day&Night – o kompromisie
  126. Esencja – zadowoli familię
  127. Arte Del Gusto – głód nowości
  128. Kanapki i Dodatki – ciekawsze niż pizza
  129. Bar Polski – o równych i równiejszych
  130. Amali – a jednak da się bez kebaba
  131. Św. Michał – całkiem niebanalny pub regionalny
  132. Jezuicka – Kuchnia klasztorna, czyli jak dobrze, że już post
  133. Bar pod Pstrągiem – pod karpiem też!
  134. Red Rock City – o sztywnych i przesadnie miłych
  135. Stół i wół – mgła opada
  136. Magia – czym Lubelszczyzna stoi?
  137. Mała Belgia – dużo dobrych frytek
  138. Buddha z dowozem – mogą być wzorem
  139. Al Nero – gender
  140. Pesto – gdzie Rzym, gdzie Krym?
  141. Paleta Smaków – żeby tylko nie odgrzewali…
  142. Dragon – 9 Smoków po liftingu
  143. American Dream – czyj?
  144. Raja - smażalniany renesans
  145. Piwnica pod Brzozami – nazwa ma sens
  146. Megustas – na razie tylko podpuszczają
  147. Caffe Trybunalska – muszą ochłonąć
  148. The Olive – aromaty synergii
  149. Zajazd Gościnny – czy wchodzić weselnikom w drogę?
  150. Sajgon – za szybko?
  151. Akwarium – jak kiosk
  152. Oranżeria – nie po drodze nam
  153. W Młynie – mamy lidera
  154. Restauracja Sarzyński – chce się posiedzieć dłużej
  155. Kardamon – gwiazdy patrzą
  156. POP PUB 2 – Restauracja Nad Oczkiem
  157. Eco – Jean Bos czuwa
  158. Spa Orkana – uzupełnienie kalorii
  159. LubBurger – na okrągło
  160. Zajazd 16 – nie ma, nie ma, nie ma…
  161. Atrium – o dopieszczaniu bez keczupu
  162. Today India – może jednak tomorrow
  163. U Ireny
  164. Hades Szeroka – kopę lat…
  165. Restauracja Hotelu Europa –„ …dzisiaj się rozstaniemy…”
  166. Dziewięć Smoków czyli „Chińczyk na telefon”
  167. Zamkowa Kuchnia i restauracja Serokomla – pozorny wybór
  168. Mała Restauracja Rynek 14 – można przenieść się w czasie
  169. Przegląd smażalni bliższych i dalszych
  170. Ambrozja – nieboska
  171. Tawera La Traviata - na luzie
  172. 16 Stołów – uzupełnienie
  173. 16 Stołów - jednak dobre!
  174. Satori Sushi – wolne stoliki
  175. Jeszburger – jedzenie na telefon
  176. Auriga - diabeł tkwi w szczegółach
  177. Old Pub – gościnność
  178. Takami Sushi - o czekaniu na nowe
  179. Mandragora – sprawa polsko – żydowska
  180. Sao Mai – zakaz fotografowania
  181. Focus – Justyna Kowalczyk też nie dała rady
  182. Bagatto – duża porcja makaronu
  183. BelEtage - szybki romans
  184. Zipang – gorzko, gorzko…
  185. Trouville – tajemnica znakomitej frekwencji
  186. Matsu Sushi – możecie nazwać nas ignorantami
  187. El Mariachi – w poszukiwaniu Gringo
  188. Casa Mia – a miało być tak pięknie…
  189. Café Vélo – tarty coraz modniejsze
  190. Bar Mieszczański – smaczny, dobry uczynek
  191. Carmen – niepierwszy powrót, pierwsze miejsce
  192. Czarcia Łapa – o niej się mówi
  193. Zielony Talerzyk – wymaga powrotu
  194. Insomnia – trzyma poziom
  195. Buddha – nie dla galerianek
  196. Locomotiva – konkurs „Korona Smakosza”
  197. Grill-Bar Ormiański Anuszik – wbić na dzielnię
  198. Orient Express i Ąka – efekty rewolucji – cz.2
  199. Orient Express i Ąka – efekty rewolucji
  200. Tart’Yvonne – pocztówka z Francji
  201. Ulice Miasta – o szukaniu wpadek
  202. Czarny Tulipan – średnia starówkowa
  203. Willa Cienista – oby w cieniu pozostała
  204. Wcinanie pstrąga i „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów"
  205. II rajd na orientację – wiedzeni aromatem słodu
  206. Starówka - długi czas trawienia
  207. Il Rifugio i Aventino – Włosi w natarciu
  208. Restauracja Słupska – ciemna strona gastronomii
  209. Chata i Rynek 14 - Pierwszy rajd na orientację
  210. Carmen – to Twój czas, Twoja lekcja
  211. Dom Bankietowy - sezon komunijny

Komentarze